salam . masyeh2 singgah http://zarabubuntat.blogspot.com . blog saya ni memacam kerenah ada . kesah cerita saya tiada kena mengena dengan manusia masih hidup atopon sudah meninggal dunia . saya ? saya sayang Abangg saya sangatsangat :')

Saturday, March 12, 2011

+ mohamad fazree bin jamhari +

+ saya rela tunggu awak dari cari pengganti lain +
saya sayang awak :)
uncle AJIE :)
ggrrrr ! kenapa awak buad saya macam ni hah sayang ? awak ni ego tahu . awak , awak  baik sangat dengan saya , memahami , caring , suka buad saya  gelak . saya nak sangat benda tu semua macam dulu balik . saya sunyi tanpa awak . yee , memang saya bodoh sangat sebab sayangkan awak sangatsangat ! setiap kali saya online facebook , wajib bagi saya singgah  profile awak . sumpah saya ta penah jemu . tapi saya tak peduli orang nak cakap saya syok sendiri . saya rindu awak  panggil saya BUDAK KECIK . hum , saya ta penah lupakan awak . awak lain sangat . saya dah tak tahan macam ni berterusan . saya ta tahu nak luahkan kat awak macam mana . sebab awak ni susah nak layan perempuan . setiap malam saya ingat awak penah cakap kat saya , awak sayang saya . saya rindu nak baca text mesagge sengehh sengehh sorang sorang macam dulu . tapi sekarang semua tu da tade awak . saya rindu sangat benda tu tahu ta , awak . hum , awak senang sangat tinggalkan saya kan . saya menangis sampai mata saya sebak macam mata kak limah tahu . time awak minta putus  . tapi saya tahan separuh mati , memang peritt gila ! kalau saya bagitahu awak , awak mesti gelakgelak kan saya kan ? awak ingat saya diam diri dengan saya tak text awak , ingat saya dah lupa awak ke ? tidak sama sekali  sayangg :( ! awak cite ape kat member awak si rasyid pasal saya sampai dia maki hamun bagai , sampaikan dia remove saya dekat facebook ? siap bagi pagage maki saya sebelum remove . bencinya dia dekat saya . saya ta faham laa dengan perangai awak ni . kalau saya ada buad salah kat awak , saya mintak maaf sangat sangat . sampai sekarang susahh sangat saya nak sayang kat laki lain ,  saya mesti ingat kan kat awak sorang saje . saya daa ta bole sayang orang lain . saya naik gila asyik ingat kan kat awak setiap masa . saya penat sangat nak pendam kesedihan saya ni lamalama . saya penat sangatsangat , awak . saya rasa BODOH BODOH sebab saya sayang awak .
 ajie : saya harap saya dapat kasih sayang awak sebelum saya daa tade dalam dunia ni , amin :)
waiting : 9 february <3 ( birthday ajie )
laters : 15 november <3  ( hari dapat kasih sayang dia )
321 patah perkataan 
dan ta lupa : husniena (hati) , deqna (jantung) , ayiesyazana (buang pinggang) , aiza (urat satu badan) , shahfeeka shahheera (kuku kaki) saja tahu kan hari x2 saya macam mana datang sekolah setiap pagi :)
saya sayang awak semua ( tak tipu ) , awak semua adalah nyawa saya :)


No comments:

Post a Comment